Carlightblog România
OSRAM

Care sunt becurile potrivite pentru mașina și stilul tău?

24.
iul.
2015

designDacă v-aţi cumpărat o maşină nouă, cel mai probabil aceasta va fost deja echipată, direct din fabrică, cu becuri de halogen, tip Longlife. Acest lucru se datorează în special faptului că producătorii și cumpărătorii nu vor să-şi pună, în nici un caz, problema schimbării becurilor în primii doi ani de funcţionare, iar majoritatea oamenilor sunt mulţumiţi cu acest lucru.

Totuşi, în momentul în care un bec se arde, nevoia ne împinge să căutăm alternative mai bune decât înainte, din motive evidente. În acest articol, vom studia în mare, diferitele tipuri de becuri (lămpi) pe care le putem folosi, în momentul în care cele originale se ard sau pur şi simplu simţim nevoia de o schimbare.

 Becurile de tip Longlife

ultraDacă sunteți mulţumiţi cu lumina de la becurile  montate de producător și nu doriți să aveţi de a face cu alte schimbări, atunci  becurile de tip Longlife vor continua să vă servească bine.

Durata de viaţă a becurilor Ultra de la Osram, ajunge de până la trei ori mai mult decât lămpile standard convenţionale, iar dacă cele mai multe dintre călătoriile dumneavoastră se petrec în oraș sau şofaţi cu luminile de zi, atunci ele sunt cea mai bună alegere. De asemenea, şoferii care folosesc în mod regulat faza scurtă în timpul zilei, vor fi capabil să se bucure de rezistenţa lămpilor pentru o perioadă mai lungă de timp.

 

Becuri de înaltă performanță – Night Breaker

Night Breaker, sunt numite de Osram, şi oferă până la 130% mai multă lumină decât lămpile standard, mai ales în zonele importante de pe drum. Aceste lămpi sunt optimizate pentru distanţe lungi şi sunt în elementul lor pe timp de noapte.

De asemenea, acestea sunt eficiente în cazul în care un far a pierdut din strălucire în timp, deoarece într-o anumită măsură acestea pot compensa. Cu toate acestea, regurile fizicii permit fie o viaţă mai lungă a becurilor şi o lumină mai scăzută, fie o lumină mai puternică şi o viaţă mai scurtă. De obicei, becurile de mare intensitate trebuie înlocuite mai des.

night670

Seria Silverstar de la Osram, reprezintă un bun compromis între aceste două cerințe. Ele produc mai multă lumină decât lămpile standard și durează mai mult decât cele Night Breaker. În cele mai multe cazuri, ele sunt alegerea perfectă pentru maşinile care au faruri cu lentile, altfel cunoscute sub numele de proiectoare.

Lămpi de designer

cool-blue-intense-BUNUnii şoferi doresc ca farurile lor să producă lumină puţin albăstruie, care să se asemene cu lumina de la LED-uri, sau pur și simplu cred că lumina albastră este mai cool.

Gama de produse Cool Blue, de la Osram, vine în întâmpinarea acestor utilizatori şi le oferă o gamă diversificată de produse.

Becurile care emit lumină albăstruie nu le sunt atribuite avantaje practice, dar nu totul într-o maşină trebuie să fie practic sau raţional, unele elemente trebuie să fie prezente pentru design. Lumină albăstruie dă un ton de modernitate şi eleganta maşinii tale.

 

Lămpi standard

original-h7-64210-55w-12v-px26dDacă niciuna dintre categoriile de mai sus nu va impresionant destul sau nu vi se pare potrivită, atunci lămpile standard sunt, cel mai probabil, potrivite pentru dumneavoastră.

La Osram sunt numite Original și oferă un raport remarcabil preț/performanță. După cum indică și numele, aceste lămpi, sunt cu adevărat lămpi de schimb originale de calitate OEM.

Inginerii le -au îmbunătățit în mod constant în decursul mai multor ani, iar acum lumina lor este cu aproximativ 30% mai puternică. Cu lămpile standard, nu puteți da greş.

 

În concluzie, indiferent de tipul de bec pe care-l alegi pentru maşina  ta, este foarte important să îl cumperi de la furnizori autorizaţi, pentru a beneficia la maxim de calitatea şi rezistenţa lui.

One Response to Care sunt becurile potrivite pentru mașina și stilul tău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

 
© 2023, by OSRAM GmbH. All rights reserved.