Carlightblog România
OSRAM

Instrumentul online – Osram Vehicle Lamp Finder

18.
aug.
2015

screenshot-lamp-replacement-guide

Astăzi vă prezentăm un instrument interesant pe care cei ce de la OSRAM îl pun la dispoziţie pe site-ul lor. Acesta se numeşte Osram Vehicle Lamp Finder şi se adresează tuturor celor care vor să-şi schimbe becurile, dar nu ştiu exact ce tip sau fel de bec să folosească. Fie că este vorba de o maşină, un camion sau o motocicletă, acest tool vă ajută să găsiţi becul potrivit.

Cum se folosește?

Prima dată trebuie să intraţi aici, iar apoi vă alegeţi tipul de autovehicul pe care îl aveţi.

2După acest pas, trebuie să introduceţi brandul maşinii, modelul, iar apoi tipul şi anul construcţiei. Odată finalizată această operaţiune,  totul este foarte simplu.

Trebuie doar să selectaţi tipul de bec de care sunteţi interesaţi, iar apoi automat aplicaţia va genera modelul compatibil cu autovehiculul dumneavoastră.

Partea interesantă vine acum, deoarece vă puteţi alege între linia standard de becuri sau puteţi opta pentru produsele inovatoare, cum sunt cele din gama Cool Blue sau Night Breaker.

3Pe lângă becurile din exteriorul maşinii, cu Osram Vehicle Lamp Finder vă puteţi alege acum şi lumini pentru interiorul maşinii, aşa numitele lumini ambientale.

4Acest instrument online oferit de OSRAM, este uşor de folosit, datorită unei reprezentări grafice bine puse la punct a aplicaţiei. De asemenea, aplicația este disponibilă și pe Android, cât și pe iOS.

Desigur, sistemul are şi unele limitări. De exemplu, sunt disponibile doar modele de maşini europene din care poţi alege, iar în unele cazuri, din cauza varietăţii modelelor, rezultatele pot să fie asemănătoare.

Per total, aplicaţia pusă la dispoziţie de OSRAM este un ajutor ideal în alegerea rapidă şi eficientă de becuri pentru tipul tău de autovehicul. Voi ce părere aveţi de aplicația Osram Vehicle Lamp Finder?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

 
© 2023, by OSRAM GmbH. All rights reserved.