Carlightblog România
OSRAM

S-a lansat primul far omologat aftermarket pentru Audi A4, LEDrive Xenarc, care combină tehnologia Xenon și LED

14.
sept.
2015

Audi A4 LEDriving XENARC

Datorită inovației Osram, care a lansat primul far full aftermarket pentru Audi A4, ai posibilitatea de a schimba farurile standard cu cele LEDriving XENARC. Acestea nu doar că schimbă look-ul mașinii într-unul mai agresiv ci îți oferă și o lumină mai puternică și mai albă respectiv un fascicul luminos mai lung!

Pachetul poate fi instalat pe Audi, modelul A4 B7 produs între 2004 și 2008. Acesta oferă posibilitatea de a monta lumini XENON legale fără a modifica partea din față a vehiculului, oferind următoarele funcții:

– fază scurtă xenon
– fază lungă xenon
– lumini de zi led

Farurile LEDriving XENARC sunt unicele faruri legale, omologate conform normelor europene, nefiind necesară montarea stropitoarelor speciale.

Montarea se face ușor – și avem și un video explicativ în sensul acesta – dar dacă nu doriți să le montați singuri, puteți face asta la un service autorizat.

Nu doar aspectul mașinii este îmbunătățit, ci și luminozitatea – care este cu până la 110% crescută, fasciculul luminos care este cu până la 60 de metri mai lung decât în cazul unei instalații standard de becuri halogen. Totodată lumina este cu până la 40% mai albă în cazul farurilor LEDriving XENARC.

Standard halogen vs XENARC

În continuare puteți viziona un material care prezintă, într-o notă comică, aportul pe care îl poate aduce farurile XENARC design-ului mașinii dumneavoastră:

Sperăm că articolul v-a fost de ajutor, iar dacă aveți întrebări sau nelămuriri ni le puteți adresa prin intermediul formularului de comentarii.

Puteți găsi setul de faruri Xenon LED în magazinele partenere din România!

9 Responses to S-a lansat primul far omologat aftermarket pentru Audi A4, LEDrive Xenarc, care combină tehnologia Xenon și LED

 1. supeeer

 2. de Tiberiu Ionescu on septembrie 20, 2015

  Cum as putea afla pretul la doua faruri ??

 3. de Florin Petrescu on septembrie 21, 2015

  Pentru A4 B5 Aunt astfel de faruru si cat costa ?

 4. La ce pret ajunge un set complet de farururi ptr a4 b7?

 5. pentru un A6 sl aveti faruri?

 6. buna ziua!

  eu am faruri bi xenon din fabrica, as putea sa le inlocuiesc cu acest model? functia de reglare automata pe inaltime a farurilor dupa inlocuirea cu acest model mai este functionala?

  multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

 
© 2022, by OSRAM GmbH. All rights reserved.