Carlightblog România
OSRAM

S-a lansat primul far omologat aftermarket pentru Audi A4, LEDrive Xenarc, care combină tehnologia Xenon și LED

14.
sept.
2015

Audi A4 LEDriving XENARC

Datorită inovației Osram, care a lansat primul far full aftermarket pentru Audi A4, ai posibilitatea de a schimba farurile standard cu cele LEDriving XENARC. Acestea nu doar că schimbă look-ul mașinii într-unul mai agresiv ci îți oferă și o lumină mai puternică și mai albă respectiv un fascicul luminos mai lung!

Pachetul poate fi instalat pe Audi, modelul A4 B7 produs între 2004 și 2008. Acesta oferă posibilitatea de a monta lumini XENON legale fără a modifica partea din față a vehiculului, oferind următoarele funcții:

– fază scurtă xenon
– fază lungă xenon
– lumini de zi led

Farurile LEDriving XENARC sunt unicele faruri legale, omologate conform normelor europene, nefiind necesară montarea stropitoarelor speciale.

Montarea se face ușor – și avem și un video explicativ în sensul acesta – dar dacă nu doriți să le montați singuri, puteți face asta la un service autorizat.

Nu doar aspectul mașinii este îmbunătățit, ci și luminozitatea – care este cu până la 110% crescută, fasciculul luminos care este cu până la 60 de metri mai lung decât în cazul unei instalații standard de becuri halogen. Totodată lumina este cu până la 40% mai albă în cazul farurilor LEDriving XENARC.

Standard halogen vs XENARC

În continuare puteți viziona un material care prezintă, într-o notă comică, aportul pe care îl poate aduce farurile XENARC design-ului mașinii dumneavoastră:

Sperăm că articolul v-a fost de ajutor, iar dacă aveți întrebări sau nelămuriri ni le puteți adresa prin intermediul formularului de comentarii.

Puteți găsi setul de faruri Xenon LED în magazinele partenere din România!

9 Responses to S-a lansat primul far omologat aftermarket pentru Audi A4, LEDrive Xenarc, care combină tehnologia Xenon și LED

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

 
© 2023, by OSRAM GmbH. All rights reserved.