Carlightblog România
OSRAM

Cea mai „rece” lumina de pe piata: OSRAM Cool Blue Intense

20.
nov.
2015

Ideale pentru farurile cu sticlă clară, becurile OSRAM Cool Blue Intense nu doar că au un aspect mai stilat datorită luminii alb-albastre cu efect de xenon pe care o oferă, dar au și o temperatură a culorii de peste 4200K, ceea ce le face cele mai albastre becuri cu halogen, omologate, de pe drumurile publice.

Acestea oferă cu până la 20% mai multă lumină și au un flux luminos mare. Temperatura culorii este de până la 5,500k, oferă o lumină uniformă, iar designul oferit automobilului dumneavoastră este unul stialt și modern.

OSRAM COOL BLUE INTENSE

Inovatie si calitate

OSRAM este lider mondial pe segmentul de becuri pentru automobile. In fiecare an, jumatate din automobilele produse sunt dotate cu becurile noastre. Printre clientii nostri se numara unii dintre cei mai mari producatori din domeniul auto. Dupa cum se poate sustrate din cele de mai sus, OSRAM si-a pavat succesul pe baza unor standarde ridicate de calitate si performanta.

Concurs MOL Romania


Intra pe pagina MOL Romania si lasa un comentariu, in cadrul postarii care anunta concursul OSRAM, cu o intamplare amuzanta surprinsa in bataia farurilor. Vei fi inscris intr-o tragere la sorti pentru unul dintre cele 12 seturi de becuri pentru faruri, H1 / H4 / H7 Cool Blue Intense, oferite ca premiu.

*Concursul se desfasoara pana la data de 22 noiembrie, ora 23:59. Fiecare set oferit ca premiu va contine 2 lampi far OSRAM, la alegere din cele 3 tipuri. Produsele sunt disponibile spre achizitionare la un pret special, in luna noiembrie, in benzinariile MOL Romania.

6 Responses to Cea mai „rece” lumina de pe piata: OSRAM Cool Blue Intense

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

 
© 2023, by OSRAM GmbH. All rights reserved.