Carlightblog România
OSRAM

Cea mai „rece” lumina de pe piata: OSRAM Cool Blue Intense

20.
nov.
2015

Ideale pentru farurile cu sticlă clară, becurile OSRAM Cool Blue Intense nu doar că au un aspect mai stilat datorită luminii alb-albastre cu efect de xenon pe care o oferă, dar au și o temperatură a culorii de peste 4200K, ceea ce le face cele mai albastre becuri cu halogen, omologate, de pe drumurile publice.

Acestea oferă cu până la 20% mai multă lumină și au un flux luminos mare. Temperatura culorii este de până la 5,500k, oferă o lumină uniformă, iar designul oferit automobilului dumneavoastră este unul stialt și modern.

OSRAM COOL BLUE INTENSE

Inovatie si calitate

OSRAM este lider mondial pe segmentul de becuri pentru automobile. In fiecare an, jumatate din automobilele produse sunt dotate cu becurile noastre. Printre clientii nostri se numara unii dintre cei mai mari producatori din domeniul auto. Dupa cum se poate sustrate din cele de mai sus, OSRAM si-a pavat succesul pe baza unor standarde ridicate de calitate si performanta.

Concurs MOL Romania


Intra pe pagina MOL Romania si lasa un comentariu, in cadrul postarii care anunta concursul OSRAM, cu o intamplare amuzanta surprinsa in bataia farurilor. Vei fi inscris intr-o tragere la sorti pentru unul dintre cele 12 seturi de becuri pentru faruri, H1 / H4 / H7 Cool Blue Intense, oferite ca premiu.

*Concursul se desfasoara pana la data de 22 noiembrie, ora 23:59. Fiecare set oferit ca premiu va contine 2 lampi far OSRAM, la alegere din cele 3 tipuri. Produsele sunt disponibile spre achizitionare la un pret special, in luna noiembrie, in benzinariile MOL Romania.

6 Responses to Cea mai „rece” lumina de pe piata: OSRAM Cool Blue Intense

 1. de petrea vasile on noiembrie 26, 2015

  Situatia face ca nu am nicio întâmplare amuzanta ba din contra, numai probleme din cauza luminilor..cu toate ca am schimbat foarte multe becuri de la diferite firme și fără efect..Am foarte mare nevoie de setul H7 de la dumneavoastră și ar fi foarte bine primite..Va mulțumesc :))

 2. Am vazut un pui de urs la lumina farurilor,mergeam spre Transfagarasan si a aparut un pui de urs in fata masinii, a alergat cativa metri si dupa a sarit un parapet dandu-se peste cap :))

 3. de Ureche Alexandru Alin on noiembrie 27, 2015

  Cea mai interesantă faza care am surprins-o așa spontan a fost in pădurea Făget aici in Cluj, am ieșit sa dau o tura sa vedem panorama orașului iar in bătaia farurilor cum am luat virajul spre panorama,erau doi tineri care făceau sex pe capota mașinii. Mi s-a părut super amuzant sa intram așa cu farurile peste ei exact in plină scena! :)))

 4. de Pirvan Catalin Ionut on noiembrie 28, 2015

  Sunt cele mai cool becuri de la Osram

 5. de secelean armand on noiembrie 30, 2015

  Eram cu un coleg de munca in masina, si prin fata .asinii trece un iepure. Asta,din dreapta mea zice….ia uitr ba, caprioara…A trebuir sa trag pe dreapta ca nu am mai putut de râs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

 
© 2022, by OSRAM GmbH. All rights reserved.