Carlightblog România
OSRAM

Care sunt cele mai fiabile becuri pentru mașina ta

08.
mart.
2016

Noi traducem fiabilitatea becurilor pentru autoturisme prin durată de viață. Spre exemplu, becurile Xenon au o durată de viață medie de 3000 de ore, pe când becurile LED au o durată crescută, de 5000 de ore.

Durata de viață a becurilor destinate zonei auto variază în funcție de mai mulți factori însă. Unul dintre cei mai importanți fiind factorii de mediu. Dacă în habitaclul farului ajunge mizerie sau apă, durata de viață a becurilor poate avea de suferit.

Concurs

Spune-ne ce mașină ai și cu ce ar îmbunătăți experiența de șofat un set de becuri NIGHT BREAKER UNLIMITED H4, iar noi te premiem!

Becurile pentru faruri, H4 NIGHT BREAKER UNLIMITED, au o durată medie de viață între 260 și 400 de ore de funcționare.

Premii & Regulament

– Premiul este un set de becuri Night Breaker Unlimited H4 și se va acorda prin tragere la sorți;

– Se ia în considerare un singur comentariu (primiul); nu lăsați mai multe comentarii, vor fi descalificate;

– Comentariul trebuie lăsat aici, în cadrul acestui articol, prin intermediul formularului de mai jos!

Durata de desfășurare

Concursul începe astăzi, 08.03.2016 și se sfârșește în data de 31.03.2016. Câștigătorul va fi anunțat în termen de 48 de ore de la data la care concursul s-a sfârșit.

5 Responses to Care sunt cele mai fiabile becuri pentru mașina ta

 1. de Fecioru stefan on martie 8, 2016

  Opel corsa b
  vizibilitate mai buna pe timpul noptii

 2. de Tincău Valentin on martie 8, 2016

  Am un autoturism marca Dacia Logan si un set de becuri Night Breaker Unlimited H4 m-ar ajuta sa vad mai bine gropile din asfaltul de pe drumurile proaste ale judetului Bihor, posibil cele mai proaste drumuri din Romania!

 3. de Trasca Marius on martie 8, 2016

  Am o Dacie Logan si cred ca set de becuri Night Breaker Unlimited H4 m-ar ajuta sa vad mai bine pe timp de noapte,cat si sa fiu vazut de ceilalti conducatori!

 4. de Mitran Alexandru on martie 9, 2016

  Detin un VW Passat b6 echipat cu becuri Osram cool blue intense h7 pe faza scurta , si Osram night breaker h7 pe faza lunga , si pot sa spun ca ofera o lumina mai alba, mai placuta la condus , care nu te oboseste dupa mult timp de sofat .Ca si durata de functionare inca nu s-au ars ca sa pot sa spun cu exactitate , dar pana acum am undeva la 5-6000 km cu Osram cool blue intense de pe faza scurta ( conduc tot timpul cu ele aprinse pentru a putea fi observat mai usor in trafic ) .

 5. Dacia logan. Am mai avut experiente placute cu osram, si cred ca m-ar ajuta foarte mult mai multa vizibilitate pe drumurile patriei 🙂 o zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

 
© 2020, by OSRAM GmbH. All rights reserved.