Carlightblog România
OSRAM

Noile soluții de iluminat auto Osram, prezentate la Automechanika 2016

20.
sept.
2016

Osram a prezentat la prestigiosul târg Automechanika, desfășurat din 13 până în 17 septembrie la Frankfurt, Germania, noile sale produse și soluții inovatoare de iluminat auto pentru sectorul aftermarket.

“În calitate de lider al inovației și tehnologiei în domeniul iluminării auto, OSRAM prezintă și în acest an o parte din inovațiile sale”, a declarat Hans-Joachim Schwabe, CEO Specialty Lighting Osram. “Avem câteva noutăți pe partea de performanță, design și confort”, a adăugat el.

Tuning: LEDriving Xenarc Golf VI Edition

La doi ani după introducerea farurilor LEDriving Xenarc pentru Audi A4 B7, Osram a lansat un nou far, LEDriving Xenarc Golf VI Edition. Dotat cu becuri Xenarc Original D8S pentru faza lungă/ scurtă și cu lumini de zi și de semnalizare LED, noul far este o capodoperă a calității OEM.

osram_ledambient-connent-app

Gama LEDambient Connect: armonie între muzică și lumini

LEDambient Tuning Lights Connect, LEDambient Pulse Connect și LEDambient Hybrid Connect, cele trei adiții ale elegantului univers al iluminării auto interioare și exterioare, pot fi configurate cu ușurință cu ajutorul aplicației gratuite LEDambient Connect. Compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android, aplicația permite selectarea unei game largi de culori și moduri de iluminat direct din telefon, cu ajutorul Bluetooth-ului. De asemenea, are o opțiune care permite luminilor să se sincronizeze cu muzica din mașină, creând o atmosferă unică.

Night Breaker Laser, Xenarc Ultra Life și Ultra Life: așii performanței și a anduranței

Osram a prezentat și trei noi becuri auto, Night Breaker Laser, Ultra Life și Xenarc Ultra Life, ce excelează din punct de vedere a duratei de viață și a performanței. Night Breaker Laser oferă o rază de lumină deosebit de puternică. Comparativ cu becurile cu halogen standard produc cu până la 130% mai multă lumină, care este cu 20% mai albă.

Șoferii pot salva bani și timp datorită duratei de viață extrem de lungi a noii game de becuri cu halogen Ultra Life. În urma reproiectării lor, becurile UltraLife rezistă cu până la 40% mai mult ca becurile cu halogen standard, oferind vizibilitate optimă pe distanțe de până la 100.000 de km.

OSRAM la Automechanika 2016

La rândul ei, noua serie Xenarc Ultra Life oferă o anduranță ridicată. La fel ca becurile cu halogen din gama Ultra Life, această nou versiune cu xenon rezistă de până la patru ori mai mult ca becurile cu xenon standard. Autovehiculele pot parcurge astfel până la 300.000 de km fără să trebuiască să le înlocuiască.

LEDinspect PRO: lămpi puternice pentru service-urile auto

Cele cinci noi lămpi de inspecție din gama LEDinspect PRO, Slimline 280, Bonnet 1400, Pocket 280, Penlight 150 și Penlight 150 UV-A, oferă nivelul optim de lumină pentru ca mecanicii să poată să își ducă la bun sfârșit munca, fie că verifică starea șasiurilor sau că meșteresc în compartimentul motor. Lămpile pot fi atașate direct pe vehicul, fiind ideale pentru îndeplinirea sarcinilor ce necesită utilizarea ambelor mâini. De asemenea, funcționează pe baterii, astfel încât nu există problema încurcării în cabluri.

LEDinspect: pentru lucrări de reparații direct în propriul garaj

Gama extinsă LEDinspect pentru utilizatori casnici este deosebit de versatilă, lâmpile beneficiind de  un suport magnetic și cârlige pivotante. Noile modele Pocket 160, Flashlight 15, Slimline 250, Professional 150 și Headlamp 300 au fost concepute astfel încât să îndeplinească condițiile necesare pentru efectuarea lucrărilor de mentenanță și întreținere în garajele personale.

Calitatea Osram, design nou

Osram a reproiectat designul ambalajelor, pentru a ajuta clienții să aleagă mai ușor lămpile potrivite, cu caracteristicile de care au nevoie, din larga gamă de soluții de iluminat oferite de Osram. De acum, proprietățile fiecărui tip de bec sunt semnalizate în culori diferite. Alb și portocaliu marchează becurile originale, verdele confortul, albastrul designul, roșul performanța și negrul inovația.

Neolux – brandul secundar Osram

La ediția curentă a tâgului Automechanika a fost prezent și Neolux, brandul secundar Osram, a cărui gamă de produse include becuri special concepute pentru șoferii pretențioși, dar și becuri de schimb standard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

 
© 2023, by OSRAM GmbH. All rights reserved.