Carlightblog România
OSRAM

Trei motive imbatabile pentru a alege lămpile OSRAM NIGHT BREAKER LASER

17.
nov.
2016

night_breaker_laser

Dacă ceea ce vă doriți e o vizibilitate sporită pe șosele, atunci lămpile NIGHT BREAKER LASER sunt ceea ce căutați. Iată principalele trei motive pentru care acestea sunt superioare lămpilor cu un bec cu halogen standard.

Descărcați pliantul Night Breaker Laser

În primul rând, lămpile OSRAM NIGHT BREAKER LASER oferă cu până la 130% mai multă lumină pe șosea, ceea ce înseamnă că vizibilitatea autoturismului poate ajunge până la 75-100 de metri în față. Mai mult decât atât, centrul razei de lumină este în același timp mai puternic și mai strălucitor, ceea ce asigură că obstacolele sau pericolele pot fi observate cu ușurință și în timp mai scurt, fapt care va crește nu doar siguranța, dar și confortul dumneavoastră la volan.

Video_NIGHT_BREAKER_LASER

În plus, lămpile NIGHT BREAKER LASER oferă o vizibilitate sporită pe o distanță suplimentară de 40 de metri. Asta înseamnă că nu veți mai fi nevoit de acum înainte să vă străduiți să vedeți ceea ce se află la distanță în fața mașinii dumneavoastră, ci veți putea conduce relaxat, știind că vă puteți baza pe lumina farurilor pentru a observa mult mai ușor semnele rutiere.

night_breaker_laserÎn al trei rând, ceea ce diferențiază lămpile NIGHT BREAKER LASER de lămpile obișnuite cu halogen e faptul că acestea sunt capabile să producă un contrast mai puternic, adică lumina rezultată e cu 20% mai albă. Eliminând contrastul scăzut însemnă că veți conduce mult mai concentrat și mai relaxat, bucurându-vă de vizibilitate sporită și claritate neașteptată.

Drumurile întunecate nu vor mai fi niciodată o provocare cu ajutorul lămpilor OSRAM NIGHT BREAKER LASER, iar dumneavoastră veți redescoperi bucuria șofatului. Fabricate cu ajutorul tehnologiei inovatoare de ablație cu laser, aceste lămpi vă oferă în permanență lumină strălucitoare și vizibilitate ridicată. Puteți alege din gama de lămpi cu halogen OSRAM, în funcție de nevoile și așteptările dumneavoastră. Lămpile SILVERSTAR 2.0 vă oferă cu până la 60% mai multă lumină, o durată de funcționare îmbunătățită și cu până la 20 de metri vizibilitate sporită.Lămpile NIGHT BREAKER LASER se găsesc la partenerii noștri, Aspad, eMag, Dedeman și Impar.

Aflați mai multe despre NIGHT BREAKER LASER

3 Responses to Trei motive imbatabile pentru a alege lămpile OSRAM NIGHT BREAKER LASER

 1. de Kelemen Gheorghe on noiembrie 19, 2016

  Am probat dealungul timpului foarte multe becuri halogen, si de la concurenta 🙂

  Ce am observat este ca produsele osram sunt foarte ok.

  Pe logan 2006 am osram cu durata de viata 3x (h4), de vreo 2 ani, super ok si acum, pe un seat toledo nh 2014 am silverstar 2.0 pe faza lunga (H7), foarte ok si ele, pe un fiat punto 1999 am nightbreaker plus (H4), ptr ca, cu becuri normale cu halogen masina avea parca lumanari… cu nightbreaker plus sa facut lumina. si sa nu mai zic ca, aprinzand faza lunga chiar ai lumina arhisuficienta! As incerca si aceste becuri noi pe toledo, pe faza scurta, pe care momentan am valeo aquavision ( un bec halogen interesant, care lumineaza in diferite nuante, dar culoarea de baza e galben) le folosesc de 2 ani, iarna pun valeo, vara pun ceva osram blue, de care sunt aproape multumit.

 2. de Bogdan Pascu on noiembrie 28, 2016

  La ce distribuitor găsesc Night Breaker Laser cu soclu H7? Mulțumesc.

 3. Pentru Opel Zafira tourer 2012, far cu lupa se găsesc? Pe becul de pe mașină scrie HIR2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

 
© 2022, by OSRAM GmbH. All rights reserved.