Carlightblog România
OSRAM

Șofează acasă de Crăciun

21.
dec.
2016

craciun

Da, este cântecul vechi de 30 de ani al lui Chris Rea. Dar aceia dintre dvs. care s-au găsit vreodată în situația de a conduce spre casă de Crăciun se vor putea regăsi aici. Cântecul e despre o sumedenie de faruri roșii din spate, despre a fi blocat în trafic, despre alți șoferi cu aceleași gânduri, și despre speranța de a găsi un porțiune liberă pe autostradă pentru a putea pune cât mai curând picioarele pe „pământul sfânt.” Multă brânză, la fel de mult patos și bineînțeles păr care nu stă cum trebuie. Iar tot ceea ce vedeți, peste tot, sunt lumini.

Multe dintre articolele noastre îmi trec prin minte în timp ce conduc spre casă de Crăciun, mai degrabă bară la bară decât în mișcare. Dar în curând va fi loc liber pe autostradă… E cald și plăcut în mașină. Și cu tot timpul pe care trebuie să-l petrec pe drum, ce altceva pot face decât să mă uit la mașinile din jurul meu? Care dintre mașinile din fața mea au becuri LED și care au becuri incandescente? Totul sclipește roșu în ninsoarea plăcută de decembrie, uneori puternic, alteori mai slab. „Ce clipește acolo?” e o întrebare pe care cel mai probabil v-o puneți o dată la câteva sute de metri; există fără îndoială lumini LED puternice, monotone și indicatori vechi. Multe dintre articolele noastre sunt inspirate din viața reală, de zi cu zi, adesea din experiența noastră la volan. Cred că acesta e un lucru grozav. Sper că și dvs. aveți aceeași impresie.

craciunul cu osram

E destul de distractiv să ai de-a face cu lumini în și pe mașină și să scrii despre asta. Și nu devine niciodată plictisitor, pentru că există o sumedenie de inovații de-a lungul timpului. Șoferii experimentați pot confirma că evoluția tehnologiilor de lumină e în acest moment la o etapă de vârf. Se mișcă mult mai repede decât evoluția autoturismelor însele, iar ideile cu care vin mereu experții OSRAM sunt cu adevărat impresionante. Astăzi, mașinile reușesc într-adevăr să schimbe întunericul în lumină și sunt mult mai luminoase decât vestita stea de Crăciun.

Așadar, cum vă petreceți Crăciunul? Conduceți și dvs. spre casă de Crăciun? Împărtășiți cu noi experiențe și planurile pe care le aveți. Întreaga echipă OSRAM vă urează un Crăciun strălucit și un an nou fericit. În care ne vom întâlni din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

 
© 2023, by OSRAM GmbH. All rights reserved.